Privacy

 

Adcomm bvba respecteert uw privacy. Alle persoonlijke gegevens worden met de grootste zorg en vertrouwelijkheid behandeld.

Adcomm bvba handelt volgens de Belgische wet van 8 december 1992 m.b.t. tot het verwerken van persoonlijke gegevens, gewijzigd door de wet van 11 december 1998, waarin rekening wordt gehouden met de Europese richtlijn van 24 oktober 1995. Deze wet bepaalt dat de persoon of het bedrijf die gegevens verzamelen, de toestemming moeten hebben van de persoon over wiens persoonlijke gegevens het gaat, dat de gegevens relevant, juist en correct moeten zijn en dat ze moeten verzameld worden voor specifieke, duidelijke en wettelijke doeleinden. De persoon over wiens persoonlijke gegevens het gaat, moet er toegang toe hebben en het recht de informatie die hem/haar betreft te wijzigen.

Wij kunnen de informatie die u ons geeft gebruiken om u op de hoogte te brengen van wijzigingen, gebeurtenissen of speciale aanbiedingen die u zouden interesseren. U mag ons steeds informeren dat u deze informatie niet wenst te krijgen. Door het gebruiken van deze site gaat u akkoord met het privacy beleid en tevens met het verzamelen en gebruiken door Adcomm bvba van uw gegevens zoals beschreven in dit beleid.